Obchodně technický zástupce na HPP (auto, fix + %, home office)

Níže je zobrazena nabídka práce na pozici Obchodně technický zástupce na HPP (auto, fix + %, home office). Tato nabídka je mutací nabídky na serveru Dobrá práce.cz.
Při odpovědi na tuto nabídku budete přesměrování na odpovědní formulář na serveru dobraprace.cz.

Dobrá práce.cz

Datum: 21.5.2024 Značka: PL5525

Požadavky

Vysokoškolské vzdělání technického směru (ideální se zaměřením na TZB nebo stavebnictví, může být ale i strojař). Angličtina na pokročilé úrovni. Technické dovednosti, schopnost pracovat s technickými normami a dokumenty. Praktická obchodní zkušenost. Charakter práce vyžaduje naprosto samostatného, odpovědného kandidáta/ku s výbornými prezentačními a komunikačními dovednostmi. Vaší kanceláří bude automobil (jedná se o práci v terénu), administrativu vyřídíte z domu. Podmínkou je řidičský průkaze sk. B.

Nabídka

Velmi zajímavá, různorodá a naprosto samostatná práce. Sami si organizujete čas a schůzky se zákazníky a obchodními partnery. K dispozici budete mít služební automobil, mobilní telefon, počítač a vzdálený přístup. Finanční ohodnocení cca od 60.000 Kč. Plat je složen ze základu a k tomu prémie podle plnění obchodních plánů. Těšít se můžete na skutečně bohatý výběr firemních benefitů - jako např. zdravotní připojištění, penzijko, výuku angličtiny, zajímavé firemní akce, profesní vzdělávání a produktová školení, 5 týdnů dovolené

Popis pracovní náplně

Péče o stávajícími zákazníky a vyhledávání nových obchodních příležitostí.
Vypracovávání cenových nebo objektových nabídek, včetně systémových řešení.
Spolupodílení se na řešení případných reklamací.
Prezentace technických parametrů výrobků a výpočet tepelných ztrát a jejich modifikace.
Sbírání informací ze stavebního trhu.
Spolupráce s dalšími úseky společnosti.

Pracoviště: Královéhradecký kraj + celá ČR

Zpět do nabídky Odpovědět na tuto nabídku


Kontakt

Zadavatel: Personal Consult s.r.o.
Mohlo by se hodit
Doporučujeme