HRADEC KRÁLOVÉ - burza práce (238 nabídek)

Burza práce s nabídkou práce v Hradci Králové a okolí na portálu Hradec Králové je regionální mutací projektu Dobrá práce. Hledáte-li nabídky práce, zaměstnání či brigád i z jiných regionů, navštivte server Dobrá práce.cz nebo Práce-Brigády.cz. Nevybrali jste si vhodné místo? Zaregistrujte se na Úřad práce Hradec Králové.

Řidič/ka - Hradec Králové
Hradec Králové
včera
* 120 Kč/hod. * Smlouva na DPP. * Dlouhodobá spolupráce. * Pozice je vhodná i pro seniory. zobrazit nabídku »
Prodavač/ka v Červeném Kostelci
Červený Kostelec
včera
Co Vám můžeme nabídnout: • Práci ve stabilní české společnosti na hlavní pracovní poměr • Příspěvek na stravování ve mzdě • Příspěvek na penzijní připojištění… zobrazit nabídku »
Pracovník/ce do expedice
Pecka u Vidonic
včera
HPP, práce 5 dnů (víkendy,svátky volné ), příspěvek na celodenní stravování,svačiny,ovoce,podpora zdraví-vitamíny,zaměstnanecké nákupy, příjemný kolektiv… zobrazit nabídku »
Řidič/ka na rozvoz uzenin sk. B
Pecka - Vidonice
včera
HPP, práce PO-PÁ, víkendy, svátky volné, celodenní stravování-obědy (35,-Kč),svačiny,ovoce,podpora zdraví-vitamíny,zaměstnanecké nákupy,nadprůměrné fin… zobrazit nabídku »
Stavbyvedoucí - pozemní stavby
Hradec Králové
před 2 dny
Příspěvek na stravování, po zapracování pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup možný ihned, jednosměnný provoz, slušné a férové jednání. zobrazit nabídku »
Provozní technik lakoven - Kvasiny
Kvasiny
před 2 dny
Dlouhodobě prosperující, úklidová společnost TSC Jet hledá pro svého významného klienta Škoda Auto - Kvasiny nového zaměstnance na pozici: Provozní technik… zobrazit nabídku »
Prodejní specialista/tka pro zahraničí
Náchod
před 2 dny
- perspektivní zaměstnání - nástup dle dohody - odpovídající podmínky - bydliště lze kdekoli v ČR /Náchodsko není podmínkou/ zobrazit nabídku »
Procesní technolog (výroba pro stavebnictví)
Týniště nad Orlicí okolí
před 2 dny
Velmi zajímavá práce v prosperující společnosti, která je špičkou ve svém oboru, co se kvality a značky týče. K základnímu platu pravidelné čtvrtletní a roční… zobrazit nabídku »
Vývojový technolog (ne automotive)
Týniště nad Orlicí okolí
před 2 dny
Velmi zajímavá práce v prosperující společnosti, která je špičkou ve svém oboru, co se kvality a značky týče. Mzdové ohodnocení odpovídající Vašim zkušenostem… zobrazit nabídku »
Strojní zámečník - mzda až 50 000 Kč/měsíc - HPP nebo OSVČ
Sloupno u Nového Bydžova
před 2 dny
• práci na HPP nebo OSVČ • 60% příspěvek na obědy • 5 týdnů dovolené Mzdové ohodnocení 25 000 - 50 000 Kč/měsíc (dle praxe a zkušeností). Místo práce:… zobrazit nabídku »
Specialista /ka podpory prodeje s NJ
Nový Bydžov
před 2 dny
• práci v týmu, který ocení Vaši pracovitost, iniciativu, flexibilitu a pečlivost (společně toho mnoho vyřešíte) • pracovní místo v Novém Bydžově, po zaškolení… zobrazit nabídku »
Projektový manažer /ka elektro nebo strojírenství s AJ
Náchod
před 3 dny
Zaškolení a podporu při nástupu do zaměstnání, motivující mzdové ohodnocení dle praxe a úrovně samostatnosti, pružnou pracovní dobu, podporu odborného i… zobrazit nabídku »
Strategický (á) nákupčí pro elektronické komponenty
Náchod
před 3 dny
Nabídneme zaškolení a podporu při nástupu do zaměstnání, pružnou pracovní dobu, podporu odborného i jazykového rozvoje s vlastními jazykovými kurzy, získání… zobrazit nabídku »
Projektový technolog /žka strojní nebo elektro na tištěné spoje
Náchod
před 3 dny
Nabídneme zaškolení a podporu při nástupu do zaměstnání, pružnou pracovní dobu, podporu odborného i jazykového rozvoje s vlastními jazykovými kurzy, získání… zobrazit nabídku »
CNC obráběč – zdravotnické komponenty HK, od 37 000 Kč/měsíc
Hradec Králové
před 3 dny
• Mzdu od 37 000 Kč/měsíc • Stabilní zaměstnání v rostoucí společnosti • Možnost seberealizace a kariérního rozvoje • Čisté a klimatizované pracovní… zobrazit nabídku »
Samostatná účetní / finanční účetní - mzda od 40 000 Kč/měsíc
Broumov
před 3 dny
• stálou práci na HPP • příspěvek na stravování • možnost ubytování Mzdové ohodnocení od 40 000 Kč/měsíc. Místo práce: Broumov - okres Náchod Termín nástupu… zobrazit nabídku »
Řidič VZV
Kvasiny
před 3 dny
- 150 Kč/hod - hezké ubytování zdarma - cestovné na základě dohody - stravenky zobrazit nabídku »
Specialista/ka klientského servisu
HRADEC KRÁLOVÉ
před 4 dny
* Náborový příspěvek 50 000 Kč. * Garantovanou mzdu ve zkušební době až 50 000 Kč. * Po zaškolení 40 000 – 70 000 Kč dle výsledků. * Získáte certifikaci od… zobrazit nabídku »
Hledáme mzdovou účetní s AJ!
Královéhradecký kraj
před 4 dny
Pro výrobní společnost v okrese Rychnov nad Kněžnou obsazujeme pozici mzdové účetní. Hledáme zkušenou kandidátku, která zvládne komunikaci v angličtině a chce… zobrazit nabídku »
Technik zkušeben pro zkušebny leteckých motorů
Hradec Králové
před 4 dny
• práci na špičkovém výzkumném pracovišti s dlouhodobou perspektivou • možnost osobního rozvoje a profesního růstu • odpovídající finanční ohodnocení •… zobrazit nabídku »
« Předchozí Další »
1 2 3 5 8 12
Mohlo by se hodit
Doporučujeme