HRADEC KRÁLOVÉ - burza práce (291 nabídek)

Burza práce s nabídkou práce v Hradci Králové a okolí na portálu Hradec Králové je regionální mutací projektu Dobrá práce. Hledáte-li nabídky práce, zaměstnání či brigád i z jiných regionů, navštivte server Dobrá práce.cz nebo Práce-Brigády.cz. Nevybrali jste si vhodné místo? Zaregistrujte se na Úřad práce Hradec Králové.

Pracovník úklidu - kanceláře, výrobní prostory
Dvůr Králové nad Labem
před 3 hodinami
Úklid čisté výrobní haly a kanceláří, všední dny v odpoledních až večerních hodinách - cca 8 h denně zobrazit nabídku »
Pracovník úklidu v supermarketu - Trutnov
Trutnov
před 3 hodinami
Úklid obchodu na 4-7h denně zobrazit nabídku »
Obsluha CNC
Hradec Králové
před 8 hodinami
* 25 dní dovolené * Příspěvek na stravování (stravenky nebo jídelna v areálu) * Příspěvek na penzijní připojištění * Firemní program pro výhodné volání … zobrazit nabídku »
Provozní elektrikář - 4 směnný provoz (i pro absolventy)
Týniště nad Orlicí okolí
před 8 hodinami
Zajímavá a zodpovědná práce ve stabilní firmě, která je špičkou ve svém oboru a má propracovaný systém pro zaměstnance. Kromě kvalitního zapracování dostanete… zobrazit nabídku »
Pracovník/Pracovnice do výroby syntetických dlah
Stará Paka
před 8 hodinami
• zázemí prosperující mezinárodní společnosti • pracovní poměr na dobu neurčitou • místo výkonu práce Stará Paka • dovolená nad rámec Zákoníku práce •… zobrazit nabídku »
Přípravář - dálnice (55-75.000 KČ)
Královéhradecký kraj
před 8 hodinami
Jste zkušeným přípravářem a hledáte novou výzvu ve své kariéře? Vyhovuje vám atmosféra nadnárodní společnosti? Cítíte se na úkol v podobě miliardových projektů… zobrazit nabídku »
Elektrotechnik, který umí dobře s měřidly | s AJ (až 70.000 Kč)
Náchod
před 10 hodinami
* pružná pracovní doba * 13. mzda * po zaučení možnost home office * 5 týdnů dovolené * příspěvek na stravování + zajištěné občerstvení * zajímavé projekty a… zobrazit nabídku »
Řidič osobní dopravy
Náchod
před 10 hodinami
Nabízíme Vám: Přátelský kolektiv Pracovní smlouva na HPP nebo DPP 8 hodinový systém zajímavé firemní benefity včetně ohodnocení Vhodné i pro osoby se… zobrazit nabídku »
Nákupčí s aktivní NJ
Královéhradecký kraj
dnes
týden dovolené navíc stravenkový paušál příspěvek na penzijní připojištění benefitní systém Cafeterie stabilizovaná rostoucí společnost klidné prostředí menší… zobrazit nabídku »
Manažer HS
Nový Bydžov
včera
Pro našeho klienta působícího v oblasti výroby pryžových komponentů do automobilů hledáme nově Manažera HS (Health & Safety), který bude mít na starosti… zobrazit nabídku »
Servírka / číšník Restaurantu Safari pivovar - mzda až 40 000 Kč
Dvůr Králové nad Labem
včera
• práci na HPP • zvýhodněné celodenní zaměstnanecké stravování • možnost ubytování v místě práce + wifi • příspěvek na dopravu/možnost parkování na centrálním… zobrazit nabídku »
Junior nákupčí – výrobní materiál
Jičín
včera
Pro našeho významného klienta, obchodní společnost hledáme vhodného kandidáta na pozici JUNIOR NÁKUPČÍ – výrobní materiál. PRACOVNÍ NÁPLŇ • Komunikace s… zobrazit nabídku »
Obchodní manažer pro divizi montáží
Hradec Králové
včera
Pro našeho klienta, společnost, která se zaměřuje na výrobu, montáže a služby v oblasti průmyslových technologií, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodní… zobrazit nabídku »
Projektant /ka mostních konstrukcí mzda - 60-80.000,-
Hradec Králové
před 2 dny
Rozmanitou práci, velké projekty, prostor k tvůrčí činnosti Pružná pracovní doba Dobré jméno značky, stabilní zázemí Profesní růst Podpora v seberozvoji,… zobrazit nabídku »
Brigáda - manipulant ve skladu 170 Kč/hod.
Hradec Králové
před 2 dny
mzda 170 Kč/hod. smlouva na DPČ možnost dlouhodobé spolupráce NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském… zobrazit nabídku »
Prodavač/ka bytového textilu Nové Město nad Metují
Nové Město nad Metují
před 2 dny
- perspektivu v zavedené české stabilní společnosti - zaškolení - pravidelná školení - firemní benefity - odpovídající mzdové ohodnocení - práce na HPP -… zobrazit nabídku »
Kvalitář v automotive - plat a benefity
Královéhradecký kraj
před 4 dny
Orientujete se v prostředí Automotive a máte zkušenosti z oblasti kvality? Bez problémů komunikujete v anglickém jazyce a chcete mít možnost jazyk využívat?… zobrazit nabídku »
Krotitel ještěrek - PÁN skladu
Královéhradecký kraj
před 4 dny
Tvým revírem je sklad? Víš kde, co, kolik, kam a kdy? Nedostanou tě ani 3 směny? Pak hledáme přímo TEBE s praxí ze skladu a schopností ovládat a zkrotit… zobrazit nabídku »
Mistr výroby na jednu směnu (35-50.000 Kč)
Královéhradecký kraj
před 4 dny
Máte již zkušenost s vedením pracovníků a rozumíte CNC strojům? Chcete pracovat pouze na jednu směnu? Dejte mi o sobě vědět a pošlete životopis! * Práce pouze… zobrazit nabídku »
CNC seřizovač - junior i senior (30-50.000 Kč)
Královéhradecký kraj
před 4 dny
Máš právě dokončenou školu a hledáš první zaměstnání? Nebo jsi už zkušený CNC pracovník, co by se rád kariérně posunul? Nabízíme možnost pro úplné začátečníky,… zobrazit nabídku »
« Předchozí Další »
1 2 3 6 10 15
Mohlo by se hodit
Doporučujeme