HRADEC KRÁLOVÉ - burza práce (236 nabídek)

Burza práce s nabídkou práce v Hradci Králové a okolí na portálu Hradec Králové je regionální mutací projektu Dobrá práce. Hledáte-li nabídky práce, zaměstnání či brigád i z jiných regionů, navštivte server Dobrá práce.cz nebo Práce-Brigády.cz. Nevybrali jste si vhodné místo? Zaregistrujte se na Úřad práce Hradec Králové.

ČSOB Pojišťovna posiluje tým | Hledáme profíky z oboru!
Hradec Králové
před 27 minutami
Za poctivou práci, poctivá odměna. Co Ti nabízím? Nástupní fixní mzdu 25 000,- Kč + BONUSY. Výše bonusů není omezena, naopak, odměna roste s množstvím… zobrazit nabídku »
Specialista/tka - technik/čka MaR (měření a regulace)
Vrchlabí
před 27 minutami
- stabilní společnost - další rozvoj - přístup k nejmodernějším technologiím - odpovídající mzdu a zaměstnanecké benefity zobrazit nabídku »
Manažer údržby
Jičín
před 27 minutami
- stabilní společnost - férové jednání - podpora od vedení v rámci inovací a rozvoje - odpovídající finanční ohodnocení - spolupráce s kolegy z dalších závodů… zobrazit nabídku »
Specialista/tka BOZP/ehs-bez aj-semily,jičín,jilemnice,vrchlabí
Jičín
před 27 minutami
- stabilní společnost - férové jednání - odpovídající finanční ohodnocení - balíček benefitů - 5 týdnů dovolené zobrazit nabídku »
Vedoucí údržby
Jičín
před 27 minutami
- stabilní společnost - možnost růstu a dalšího vzdělávání - pouze denní směny - férové jednání zobrazit nabídku »
Pracovník úklidu - kanceláře
Trutnov
před 27 minutami
Úklid kanceláří v odpoledních až podvečerních hodinách, ve všední dny. Úklid zhruba na 1 - 1,5 h zobrazit nabídku »
Konzultant/ka prodejny T-Mobile Jičín- SEtronic
Jičín
před 27 minutami
• Průměrná mzda našich zaměstnanců je 35 000 Kč, ti nejlepší však dosáhnou až na 50 000 Kč měsíčně, a ani to nemusí být strop. • Našim zaměstnancům poskytujeme… zobrazit nabídku »
Pracovník úklidu v supermarketu - Trutnov
Trutnov
před 27 minutami
Úklid obchodu na 4-5h denně zobrazit nabídku »
Hledáme posilu do našeho ICT týmu
Úpice
před 4 hodinami
•Mzdové ohodnocení: 30 000 Kč - 55 000 Kč, v závislosti na dovednostech a zkušenostech •Možnost profesního rozvoje a růstu v oblasti IT •Práce v perspektivní a… zobrazit nabídku »
Účetní s AJ
Hradec Králové
včera
- stabilní, zajímavou a rozmanitou práci v úspěšné nadnárodní výrobní společnosti - možnost osobního a kariérního růstu - možnost dalšího vzdělávání –… zobrazit nabídku »
Nákupčí s aktivní NJ
Královéhradecký kraj
včera
týden dovolené navíc stravenkový paušál příspěvek na penzijní připojištění benefitní systém Cafeterie stabilizovaná rostoucí společnost klidné prostředí menší… zobrazit nabídku »
Kvalitář / kvalitářka výroby s aktivní NJ
Královéhradecký kraj
včera
týden dovolené navíc stravenkový paušál příspěvek na penzijní připojištění benefitní systém Cafeterie stabilizovaná rostoucí společnost klidné prostředí… zobrazit nabídku »
DACS specialista pro zkušebny leteckých motorů
Hradec Králové
včera
• práci na špičkovém výzkumném pracovišti s dlouhodobou perspektivou • možnost osobního rozvoje a profesního růstu • odpovídající finanční ohodnocení •… zobrazit nabídku »
Řidič VZV, Kvasiny
Kvasiny
včera
150 Kč/hod hezké ubytování zdarma cestovné na základě dohody stravenky zobrazit nabídku »
Obchodní zástupce – Elektrotechnika (vhodné pro ženy i muže) východní čechy
Hradec Králové
včera
Pro našeho klienta, významnou společnost, která je spolehlivým dodavatelem elektromateriálu, hledáme novou kolegyni či kolegu na pozici Obchodní zástupce –… zobrazit nabídku »
Area sales manager
Hradec Králové
včera
- 5 týdnů dovolené, 3 dny Sick-days - Služební automobil i k soukromým účelům - K dispozici služební notebook, mobilní telefon - Atraktivní mzdové ohodnocení -… zobrazit nabídku »
Obchodní zástupce wellness produktů a design. koupeln. nábytku
ČR + SR
včera
Atraktivní a motivační provizní systém, který odměňuje vaše úsilí a výsledky. Zázemí stabilní společnosti s dlouholetou praxí na trhu. Možnost profesního růstu… zobrazit nabídku »
Servisní technik brousicích CNC strojů - elektro nebo strojař
Holice
včera
Perspektivní a stabilní zaměstnání Získání zkušeností a možnost podílet se na vývoji Zajímavá a různorodá pracovní náplň s možností seberealizace Podpora… zobrazit nabídku »
Ostraha/strážný
Hradec Králové
včera
Příjemné bankovní prostředí v moderní budově, práce ve stabilní společnosti, možnost stravování v místě pracoviště. zobrazit nabídku »
Personální konzultant /ka - Headhunter
Home office
před 3 dny
Možnost home office s občasnými obchodními cestami ke klientům nebo pohovorům dle potřeby Nadstandardní provize dle konkrétních výsledků Maximální volnost… zobrazit nabídku »
« Předchozí Další »
1 2 3 5 8 12
Mohlo by se hodit
Doporučujeme