HRADEC KRÁLOVÉ - burza práce (233 nabídek)

Burza práce s nabídkou práce v Hradci Králové a okolí na portálu Hradec Králové je regionální mutací projektu Dobrá práce. Hledáte-li nabídky práce, zaměstnání či brigád i z jiných regionů, navštivte server Dobrá práce.cz nebo Práce-Brigády.cz. Nevybrali jste si vhodné místo? Zaregistrujte se na Úřad práce Hradec Králové.

Hledáme posilu do našeho ICT týmu
Úpice
před 4 hodinami
•Mzdové ohodnocení: 30 000 Kč - 55 000 Kč, v závislosti na dovednostech a zkušenostech •Možnost profesního rozvoje a růstu v oblasti IT •Práce v perspektivní a… zobrazit nabídku »
Prodavač/ka v Červeném Kostelci
Červený Kostelec
před 4 hodinami
Co Vám můžeme nabídnout: • Práci ve stabilní české společnosti na hlavní pracovní poměr • Příspěvek na stravování ve mzdě • Příspěvek na penzijní připojištění… zobrazit nabídku »
Účetní s AJ
Hradec Králové
včera
- stabilní, zajímavou a rozmanitou práci v úspěšné nadnárodní výrobní společnosti - možnost osobního a kariérního růstu - možnost dalšího vzdělávání –… zobrazit nabídku »
Nákupčí s aktivní NJ
Královéhradecký kraj
včera
týden dovolené navíc stravenkový paušál příspěvek na penzijní připojištění benefitní systém Cafeterie stabilizovaná rostoucí společnost klidné prostředí menší… zobrazit nabídku »
Kvalitář / kvalitářka výroby s aktivní NJ
Královéhradecký kraj
včera
týden dovolené navíc stravenkový paušál příspěvek na penzijní připojištění benefitní systém Cafeterie stabilizovaná rostoucí společnost klidné prostředí… zobrazit nabídku »
DACS specialista pro zkušebny leteckých motorů
Hradec Králové
včera
• práci na špičkovém výzkumném pracovišti s dlouhodobou perspektivou • možnost osobního rozvoje a profesního růstu • odpovídající finanční ohodnocení •… zobrazit nabídku »
Řidič VZV, Kvasiny
Kvasiny
včera
150 Kč/hod hezké ubytování zdarma cestovné na základě dohody stravenky zobrazit nabídku »
Obchodní zástupce – Elektrotechnika (vhodné pro ženy i muže) východní čechy
Hradec Králové
včera
Pro našeho klienta, významnou společnost, která je spolehlivým dodavatelem elektromateriálu, hledáme novou kolegyni či kolegu na pozici Obchodní zástupce –… zobrazit nabídku »
Area sales manager
Hradec Králové
včera
- 5 týdnů dovolené, 3 dny Sick-days - Služební automobil i k soukromým účelům - K dispozici služební notebook, mobilní telefon - Atraktivní mzdové ohodnocení -… zobrazit nabídku »
Obchodní zástupce wellness produktů a design. koupeln. nábytku
ČR + SR
včera
Atraktivní a motivační provizní systém, který odměňuje vaše úsilí a výsledky. Zázemí stabilní společnosti s dlouholetou praxí na trhu. Možnost profesního růstu… zobrazit nabídku »
Servisní technik brousicích CNC strojů - elektro nebo strojař
Holice
včera
Perspektivní a stabilní zaměstnání Získání zkušeností a možnost podílet se na vývoji Zajímavá a různorodá pracovní náplň s možností seberealizace Podpora… zobrazit nabídku »
Ostraha/strážný
Hradec Králové
včera
Příjemné bankovní prostředí v moderní budově, práce ve stabilní společnosti, možnost stravování v místě pracoviště. zobrazit nabídku »
Personální konzultant /ka - Headhunter
Home office
před 3 dny
Možnost home office s občasnými obchodními cestami ke klientům nebo pohovorům dle potřeby Nadstandardní provize dle konkrétních výsledků Maximální volnost… zobrazit nabídku »
Brigáda v restauraci/letní brigáda v Grillbaru
Hradec Králové
před 3 dny
Vhodný profil uchazeče je člověk se smyslem pro pořádek s příjemným vystupováním a chutí na sobě pracovat. Nabízíme vstřícné jednání při plánování směn a… zobrazit nabídku »
Disponent/ka logistiky
Hradec Králové
před 4 dny
Co vás čeká: • Perfektní pracovní tým • Adekvátní finanční ohodnocení odpovídající zkušenostem a znalostem včetně bonusů • Parkování přímo u budovy Nabízíme:… zobrazit nabídku »
Vedoucí nástrojárny
Hradec Králové
před 4 dny
- stabilní společnost - dobře fungující tým - seberealizaci na firemních projektech - vzdělávání - technické i jazykové - balíček benefitů zobrazit nabídku »
Specialista automatizace - PLC
Jičín
před 4 dny
- stabilní společnost - moderní technologie - investice do nových výrobních linek - další rozvoj jak technický tak jazykový - férové jednání zobrazit nabídku »
Vedoucí údržby
Jičín
před 4 dny
- stabilní společnost - možnost růstu a dalšího vzdělávání - pouze denní směny - férové jednání zobrazit nabídku »
Obchodně technický zástupce (stavebnictví)
Královéhradecký a Pardubický kraj
před 4 dny
Péče o stávajícími zákazníky a vyhledávání nových obchodních příležitostí. Vypracovávání cenových nebo objektových nabídek, včetně systémových řešení.… zobrazit nabídku »
R&D inženýr /ka elektro - senior i junior
Jičín
před 4 dny
• stálé a perspektivní zaměstnání v R&D kolektivu, smlouva na dobu neurčitou • zajímavou a velmi zodpovědnou práci u mezinárodně orientované společnosti • 5… zobrazit nabídku »
« Předchozí Další »
1 2 3 5 8 12
Mohlo by se hodit
Doporučujeme